01 PAKKETTEN
02 HET PROCES
03 MIJN WERKWIJZE
04 WEETJES & EXTRA'S

Op deze pagina kunnen jullie alle informatie omtrent mijn trouwfilms vinden!

From MAKE-UP TO MARRIED

From MAKE-UP
TO MARRIED

€1495,-

Pakket 1

❁ 6 uur aaneengesloten aanwezig
❁ Uitgebreid kennismakings- én detailgesprek
❁ Teaservideo +/- 1 min. binnen één week na de bruiloft (dus die kan je dan al met iedereen delen!)
❁ Documentaire trouwfilm +/- 6 min. 

From MAKE-UP TILL THE CAKE is 'UP'

From MAKE-UP TILL THE CAKE
is 'UP'

€1695,-

Pakket 2

❁ 8 uur aaneengesloten aanwezig
❁ Uitgebreid kennismakings- én detailgesprek
❁ Teaservideo +/- 1,5 min. binnen één week na de bruiloft (dus die kan je dan al met iedereen delen!)
❁ Documentaire trouwfilm +/- 8 min.

From MAKE-UP till U PARTY it UP

From MAKE-UP till U PARTY
IT UP

€1895,-

Pakket 3

❁ 10 uur aaneengesloten aanwezig
❁ Uitgebreid kennismakings- én detailgesprek
❁ Teaservideo +/- 2 min. binnen één week na de bruiloft (dus die kan je dan al met iedereen delen!)
❁ Documentaire trouwfilm +/- 10 min.

Het investeren in een film is ontzettend waardevol. Film heeft een kippenvel- en tranen trekkend vermogen. Door het gebruik van muziek, omgevingsgeluid, real time- en slow motionbeelden, de stemmen van geliefden en nog zo veel meer, wordt de sfeer van de dag weer helemaal teruggehaald. Investeren in een film is een cadeau voor jullie in de toekomst.

Later wil je terugkijken om te zien hoe je trouwdag eruit zag, maar ook voelen wat je voelde toen je elkaar trouw beloofde. Door middel van een video zullen jullie keer op keer jullie trouwdag kunnen herbeleven.

*Prijzen zijn inclusief BTW.

Het investeren in een film is ontzettend waardevol. Film heeft een kippenvel- en tranen trekkend vermogen. Door het gebruik van muziek, omgevingsgeluid, real time- en slow motionbeelden, de stemmen van geliefden en nog zo veel meer, wordt de sfeer van de dag weer helemaal teruggehaald. Investeren in een film is een cadeau voor jullie in de toekomst!

Later wil je terugkijken om te zien hoe je trouwdag eruit zag, maar ook voelen wat je voelde toen je elkaar trouw beloofde. Door middel van een video zullen jullie keer op keer jullie trouwdag kunnen herbeleven!

HET PROCES

01

Vul het contact
formulier in

Stap 1: Vul mijn contactformulier op de contactpagina in en ik zal binnen drie werkdagen contact met jullie opnemen!

02

LET'S MEET!

Stap 2: We plannen via de mail een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Daar leren we elkaar leren kennen, kunnen jullie eventuele vragen stellen en kletsen we over jullie visie van jullie dag 🙂 Twee tot drie maanden voor jullie trouwdag hebben we een uitgebreid detailgesprek om alles omtrent jullie bruiloft tot in detail te bespreken! 

03

DE GROTE DAG

Stap 3: Nadat we elkaar hebben gesproken en jullie het contract hebben ondertekend is de boeking compleet! Vanaf dan is het afwachten tot jullie grote dag! Leukleuk 🙂

WERK
WIJZE

Tijdens jullie trouwdag meng ik mij onopvallend tussen jullie daggasten en zal ik nooit iets forceren. Zo voelt iedereen zich comfortabel en creëer ik de meest authentieke beelden! Tijdens de fotoshoot zal ik hier en daar wat opdrachtjes geven, waardoor jullie op een natuurlijk manier in beweging zijn en het niet ongemakkelijk voelt.

Mijn grootste doel is dat jullie je volledig comfortabel voelen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie mooie dag!

Werkwijze

Tijdens jullie trouwdag meng ik mij onopvallend tussen jullie daggasten en zal ik nooit iets forceren. Zo voelt iedereen zich comfortabel en creëer ik de meest authentieke beelden! Tijdens de fotoshoot zal ik hier en daar wat opdrachtjes geven, waardoor jullie op een natuurlijk manier in beweging zijn en het niet ongemakkelijk voelt.

Mijn grootste doel is dat jullie je volledig comfortabel voelen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie mooie dag! En ik – ik waai, net als een paardenbloem, met alle winden mee 🙂

GOOD TO KNOW


weetjes & extra's

Heb je een drone?

Jaaa, ik heb een drone! Dus jullie locatie vanuit de lucht zien? No problemo!

Worden onze geloften in de video verwerkt?

Absoluut! Als ik íets mooi vind, is het het verwerken van jullie woorden naar elkaar op een creatieve manier door de video te verwerken, wat een prachtige toevoeging aan jullie verhaal geeft!

Mogen we zelf muziek kiezen?

Ja! Ik heb een abonnement op Artlist.io – een muzieksite vol met rechtenvrije muziek waar jullie uit kunnen kiezen. Als jullie dit lastig vinden of jullie graag verrast willen worden, dan kies ik het uiteraard met alle liefde voor jullie uit!

Kunnen we ook een ander aantal uren boeken?

Zeker; als jullie mij willen boeken voor 7 uur of voor 11,5 uur of voor 14 uur – dan kan dat! Voor elk extra uur (boven op het 10 uur pakket) vraag ik €99 extra. 

Daarbij: Als jullie het 10 uur pakket hebben geboekt, maar jullie op de dag zelf toch beslissen dat jullie mij langer willen, dan kan dat gewoon! Dat wordt dan gewoon verrekend in de restbetaling.

Hoe werkt het qua betaling?

Na ons detailgesprek stuur ik jullie een aanbetaling van 50% van de totale prijs. Deze aanbetaling is gebaseerd op het door jullie gekozen pakket. Deze betaling vindt dus plaats VOOR de bruiloft. De restbetaling is het overige bedrag wat nog betaald moet worden. Dit betalen jullie pas NA dat de bruiloft is geweest en jullie beide video’s hebben ontvangen. Zo is er een stukje zekerheid voor mij en een stukje zekerheid voor jullie!

Waarom krijgen we twee video's?

De Teaservideo is een korte video met een aantal highlights van jullie trouwdag, die jullie binnen één week al ontvangen! Zo hebben jullie meteen alvast een preview van wat er komen gaat – de trouwfilm. Jullie unieke trouwfilm met alles wat jullie dag zo speciaal maakte!

Verwerk je ook speeches in de video?

Absoluut! Ik vind het ontzettend mooi om speeches van jullie dierbaren door de video heen te verwerken. Niet alleen omdat het het verhaal enorm versterkt, maar simpelweg ook gewoon omdat het horen van de stemmen van je dierbaren iets is wat ontzettend waardevol is (voor de toekomst).

Lever je een Same Day Edit?

Yesss, deze video kunnen jullie dezelfde avond al afspelen voor al jullie gasten! Dit kost €99 extra. Hiervoor heb ik wel minimaal 1,5 uur bewerktijd voor nodig.

Binnen hoeveel weken kunnen wij de video's verwachten?

De Teaservideo ontvangen jullie al binnen één week na jullie trouwdag! De lange trouwfilm kunnen jullie (afhankelijk van het moment binnen het trouwseizoen) binnen maximaal 8-10 werkweken verwachten.

Wat draag je op onze bruiloft?

Ik draag nette en onopvallende kleding. Hebben jullie een dresscode? Dan pas ik mij daar natuurlijk graag op aan!

Wat zijn de reiskosten?

De reiskosten zijn inclusief tot 25 km buiten Rijssen (mijn woonplaats). Daarna bedraagt het €0,20 per kilometer.

Neem contact op met Dagmar
Let's create

Een eigen unieke
Trouwfilm?

Netherlands + beyond

QUICK LINKS

CONTACT

info@dagmarfilmt.nl

TERUG NAAR BOVEN